06 11 36 55 92 info@rijschoolmt.nl

Over ons

Missie

Rijschool MT vindt dat ze een brede verantwoordelijkheid heeft in de opleiding en begeleiding van (toekomstige) verkeersdeelnemers. Wij helpen bestuurders met zelfvertrouwen achter het stuur te zitten en het gevoel van vrijheid door het autorijden te ervaren. Wij dragen daarmee bij aan verbetering van de verkeersveiligheid.

T

Doel

Ons doel is het creëren van een veilige en rustige leeromgeving waarbij iedereen zich optimaal kan richten op het aanleren van kennis, inzicht en de vaardigheden van het autorijden. Door onze positieve aanpak vergroten wij het zelfvertrouwen. Wij kennen geen fouten maar leermomenten.

Visie

De persoonlijke benadering staat in elk traject voor ons centraal. Wij houden optimaal rekening met de ontwikkelings- en gedragsspecifieke omstandigheden. Ten slotte is iedereen uniek. Wij zijn laagdrempelig in het contact, dat vinden wij belangrijk.
Rijschool MT werkt met erkende rijinstructeurs die zich gespecialiseerd hebben in de begeleiding van mensen met faalangst, rijangst, autisme en ADHD. Elke leerling behoudt altijd dezelfde instructeur.

l

Wie zijn wij?

Rijschool MT is opgericht in 2011 door eigenaar Mirjam Toet. Omdat zij zelf zoveel plezier beleefde aan het autorijden en dat wilde overbrengen op anderen besloot zij haar eigen rijschool op te richten. Als rijinstructeur merkte Mirjam Toet al snel dat er veel mensen zijn die met spanning achter het stuur plaatsnemen, zowel mensen die hun rijbewijs al hebben als leerlingen die de rijopleiding starten. De meeste voelen zich hierdoor beperkt. Dit werd het speciale aandachtsgebied van rijschool MT. Wij willen graag het plezier, de ontspanning en de vrijheid van het autorijden met iedereen delen. Uit dit oogpunt hebben we ons ook verder verdiept in de rijbegeleiding van mensen met autisme en AD(H)D.

.

Meer weten?