Autorijscholen voorzien in praktijklessen buiten de deur, maar er zijn ook rijscholen die theorielessen aanbieden. Bij het geven van theorielessen in theorielokalen komen leerlingen de autorijschool bezoeken. Het is wat dat betreft belangrijk om in de autorijschool de beste vloer te hebben liggen. Niet alleen in de lokalen, maar bijvoorbeeld ook bij de entree. Er zijn wat dat betreft verschillende uitstekende vloeren te onderscheiden, zoals een troffelvloer van G-vloeren.

Troffelvloer: slijtvast en onderhoudsvrij

Een troffelvloer is een van de sterkste vloeren die bovendien over een slijtvast en onderhoudsvrij karakter beschikt. Troffelvloeren bestaan uit een mix van kunsthars en gemalen grind, waardoor er ijzersterk materiaal bestaat dat tegen verschillende vormen van belasting bestand is. Het onderhoudsvrije en slijtvaste karakter combineren met schoonmaakgemak omdat een troffelvloer een vuilafstotende werking kent. Dat is uiteraard ideaal om de lokalen en andere ruimtes in een autorijschool optimaal schoon en hygiënisch te houden.

Gietvloer: strak met modern gemak

Naast troffelvloeren geldt dat een gietvloer eveneens tot de beste vloeren voor een autorijschool is te rekenen. Dat komt omdat een gietvloer opgebouwd is uit meerdere lagen en uit kunsthars bestaat. Bij een troffelvloer zijn er gemalen steentjes aan toegevoegd, maar bij een kunsthars gietvloer is dat niet het geval. Gietvloeren zijn eveneens prima belastbaar en voorzien daarbij net als troffelvloer in een strakke uitstraling en in modern gemak.

Grindvloer: ook ideaal voor kantoor in rijschool

Het is natuurlijk niet zo dat een autorijschool alleen maar over een lokaal beschikt. Er is ook een entree en een gang of hal net als dat er wellicht een kantoor aanwezig is binnen de rijschool. In dat kader zijn er meer uitstekende vloeren geschikt, want ook een grindvloer is in dat opzicht een van de beste vloeren voor een autorijschool. Er zijn allerlei designs en kleuren mogelijk om deze vloer op de huisstijl af te stemmen.

Pin It on Pinterest